نمایش آثار پیشکسوتان در کنار جوانان در چارسوی هنر بازگشت Back
همراه با دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر؛
نمایش آثار پیشکسوتان در کنار جوانان در چارسوی هنر
برخی از گالری های حاضر در بخش «چارسوی هنر» دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با ارائه آثار بزرگان هنر ایران نشاط و حال و هوای خاصی را به این جشنواره آورده اند 
به گزارش واحد ارتباطات و رسانه دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، «چارسوی هنر» بخش ویژه گالری‌ها در نمایشگاه آثار دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر است و برای دومین سال پیاپی در این جشنواره برگزار می‌شود و گالری های تهرانی و شهرستانی آثار هنرمندان خود را در صورت تمایل برای فروش عرضه کرده‌اند. آثار برجسته ای در بخش هنرهای نو جشنواره تجسمی فجر حضور دارند
آنچه بیشتر در بازدید از بخش چارسوی هنر به چشم می آید آثار هنرمندان شاخص تجسمی است که در کنار آثار جوانان قرار گرفته است اغلب این آثار به صورت امانی و برای فروش عرضه شده اند . در بدو ورود به بخش چارسوی هنر گالری صبا با آثار بزرگان هنر تجسمی خودنمایی کند. در گالری صبا ۲۴ اثر از ۲۲ هنرمند شاخص به نمایش درآمده است، آثاری دیدنی از بهرام دبیری، حسین محجوبی، رضا بانگیز، محمود زنده رودی، محمد احصایی، نصرالله افجه ای و... برای نخستین بار در دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به دیوار رفته است که بر اعتبار این جشنواره می افزاید .
 فاطمه رضایی، مدیر فروش گالری صبا در پاسخ به این سوال که آیا ارائه آثار هنرمندان شاخص در جشنواره فجر و قرار گرفتن جوانان در کنار آنها می تواند به اقتصاد هنر کمک کند، توضیح داد: حضور آثار هنرمندان شاخص به رونق بیشتر جشنواره فجر و تداوم آن کمک می کند؛وقتی اثری از هنرمند پیشکسوت در جشنواره فجر به دیوار می رود شناسنامه ای برای جشنواره می شود و از طرفی قوت قلب برای خریداران آثار هنری است ، در کنار اینها وقتی اثر هنرمند جوانی در جشنواره در کنار هنرمند پیشکسوت عرضه می شود اعتباری برای وی می آفریند ‌. 
وی تاکید کرد: حضور آثار بزرگان تجسمی در دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی کسب اعتبار برای جشنواره است و به ثبات و تداوم جشنواره کمک خواهد کرد.نگارخانه هم به جوانان اعتبار می دهند که آثار آنها را در کنار آثار اساتید قرار می دهند.
گالری ایده نیز با ۴۰ اثر هنری از هنرمندان پیشکسوت و جوان در کنار هم مثل فرامرز پیل ارام، رضا هدایت، کاظم خراسانی، زهرا عشی و حدیث علی پور و... در چارسوی هنر دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر حضور فعالی دارد. این گالری که رویکرد حمایتی و آموزشی به هنرمندان جوان دارد آثاری را برای فروش به نمایش گذاشته است‌.
اسفندیار عبادی، کارشناس هنری در گالری ایده درباره حضور گالری ها در جشنواره هنرهای تجسمی می گوید: حضور گالری ها در جشنواره هنرهای تجسمی می تواند موثر باشد و باعث ارتقای روابط گالری دارها و هنرمندان شود و در عین حال گالری هایی که از هنرمندان جوان حمایت می کنند و جوانی که با گالری کار می کند به شکل اصولی تر با کار حرفه ای و تخصصی با گالری ها آشنا می شود.
وی تصریح کرد: حضور گالری های تهران در جشنواره فجر در کنار هم در یک فضای متمرکز باعث آشنایی بیشتر گالری دارها با هم‌می شود و از طرفی تعامل آنها با یکدیگر را افزایش می دهد.یکپارچگی جشنواره فجر در مرکز صبا به نفع دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر است.
 
گالری ترانه باران هم به اثار خوشنویسی اختصاص دارد در این گالری علاوه بر نمایش آثار هنرمندان خط نگار چون یدالله کابلی و علی اشرف صندوق آبادی و .... موزه استاد رضا مافی هم  راه اندازی شده است و در این موزه آثار خط و لوازم شخصی و جراید متعلق به این هنرمند خطاط ارائه شده است .
محبوبه کاظمی دولابی، مدیر گالری ترانه باران گفت: گالری ترانه باران تصمیم گرفته است که در هر دوره بخشی از وسایل کار و زندگی و در کنار آن یک سری سند از زندگی هنری اساتید را به نمایش بگذارد و یک موزه گالری درست کند تا مردم نیز بیشتر با این هنرمندان آشنا شوند. در این دوره نیز در جشنواره موزه رضا مافی را برگزار کردیم. در کنار این غرفه البته آثار دیگر خوشنویسان معاصر را نیز نمایش داده ایم.
وی ادامه داد: گالری ترانه باران به طور اختصاصی روی هنر خوشنویسی کار می کند چون گمانمان این است که خوشنویسی هنر، اجداد و نیاکان ماست و شاید باید بگویم ما صاحب گنجی هستیم که هنوز قدر آن را به درستی درک نکرده ایم. تلاش ما در این گالری شناساندن این گنج به مردم است.
بخش چارسوی هنر دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی با عرضه آثار بزرگان هنر ایران و آثار جوانان جویای نام بسیار دیدنی است و علاقمندان تا ۵ اسفند فرصت بازدید از این نمایشگاه را از یاد نبرند‌.
 
تاریخ خبر:  1398/12/05